‹‹ Terug naar CMS Webwinkel pagina overzicht

Onbeperkt producten toevoegenGeen beperkingen

Of je nu een winkel wilt beginnen met 5 of misschien wel 500 producten, voor onze CMS Webwinkel maakt het allemaal niets uit. Doordat je kunt kiezen voor hoofd en dochter categorieën blijft je winkel overzichtelijk. Daarbij dient onze webwinkel jouw bezoeker ook nog met een zeer handige zoekfunctie en een uniek filter systeem.

 

Unieke filter techniek


Unieke filter techniek

Maar ook als je niet zoveel verschillende producten hebt helpt dit systeem je bezoekers. Dankzij deze optie kun je jouw producten waardes meegeven welke vervolgens voor de klant in een overzichtelijk lijstje komen. Stel je verkoopt blouses kun je de kleuren als filter meegeven. Klikt jouw bezoeker op rood krijgt hij enkel de rode blouses te zien.


 

Overzicht in je winkel

Als je een uitgebreide webwinkel wilt met veel verschillende producten dan wordt het een helse zoektocht voor je bezoekers om te vinden wat ze zoeken.

Dankzij de mogelijkheid om categorieën en dochter-categorieën aan te maken blijft er overzicht in je webwinkel. Zo kun je bijvoorbeeld een categorie "Dames kleding" maken met daaronder de categorieën "Broeken" en "Truien". Zo komen niet al je producten door elkaar te staan en ziet jouw klant direct waar ze willen zijn.

Snel vinden door te Zoeken

Kan jouw klant met de bovengenoemde technieken nog niet vinden wat die zoekt, of is hij op zoek naar een heel specifiek product kan er altijd gebruikt gemaakt worden van de supersnelle zoekmachine in jouw Trouwee CMS webwinkel.

Jouw klant tikt gewoon simpelweg een woord in van het gene dat hij zoekt en de resultaten komen direct in beeld. Door op meerdere woorden te zoeken komen er specifiekere resultaten.

 

‹‹ Terug naar CMS Webwinkel pagina overzicht