Klanten Quotes

Referenties

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag? Bel ons of Mail ons.

 

 

FijnUit.nl de Uitjes encyclopedie

Fijn Uit de Uitjes Encyclopedie

Fijn Uit is al sinds 2008 het adres waar je terecht kunt voor allerlei informatie van alle uitjes in Nederland. De kracht van de website is de interactie mogelijkheden. Zo kunnen de gebruikers zelf recensies en berichten toevoegen op uitjes en op nieuwsberichten.

 

April 2012 heeft Fijn Uit door ons weer een grote update gekregen. De website is weer zoekmachine geoptimaliseerd volgens de laatste technieken en is er een nieuwe agenda functie toegevoegd. Iedereen kan nu zelf agenda items toevoegen aan de website van Fijn Uit.


 

Stichting Help dit Kind door Trouwee.com

Stichting Help Dit Kind

Sinds 2010 steunen wij de stichting Help dit Kind. Dit doen wij mede omdat we 100% staan achter het idee van deze stichting. En aan het succes af te lezen vele mensen met ons.

 

Stichting Help dit Kind helpt de minder bedeelde kinderen persoonlijk. Zo worden kinderen meteen geholpen en zien de donateurs direct wat er met hun geld wordt gedaan.

 

De Stichting heeft inmiddels al meerdere kinderen verder geholpen tot een beter leven.


 

Boerderijlogeren door Trouwee.com

Boerderij Logeren Apud Nos Domi

De familie Bogaard laat u meegenieten van het echte Nederlandse boerderij leven. Zo worden er dagelijks wel 60 koeien gemolken en lopen er zo'n 40 schapen.

 

Op deze boerderij zijn diverse luxe slaapplaatsen gerealiseerd om u te verwennen met rust en plezier.

 

Beleef het op de boerderij, van Boerderij Logeren.